in ,

Nattens: dørvakt skallet ned på Bryne

Slik var natt til søndag:

19 menn og 1 dame bortvist på grunn av ufin oppførsel i beruset tilstand fra forskjellige byer og sentrumsnære områder i politidistriktet.

ANNONSE


Stavanger: Kl 20.00: Politiet er på Hinna i forbindelse med et russearrangement. Russearrangør ikke har formelle krav i orden. Politiet på stedet med flere patruljer for å avslutte arrangementet. Kl 21.00: Arrangementet er avsluttet og lokalet er tømt.

Stavanger: 0055: Dame i midten av 20 årene ble anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

Stavanger: 0040: Melding om slagsmål i sentrum. Politiet var raskt på stedet og fikk kontakt med både fornærmede, en mann i tenårene samt mistenkte, også en mann i tenårene. Fornærmede hadde fått et slag på nesen. Angivelig brekt den. Fornærmede kjørt legevakten. Mistenkte pågrepet og innsatt i arrest. Anmeldt.

Stavanger: 0100. Politiet kontrollerte to menn i begynnelsen av 20 årene. De fremstod som ruset. Begge to var i besittelse av mindre mengder narkotika. De ble avhørt på stedet og erkjente forholdet. Bortvist fra sentrum. Sak opprettet.

Time: 0010. En dørvakt på et utested på Bryne ble skallet ned av en gjest. Fornærmede dørvakt, mann i tenårene, ble kjørt legevakten for sjekk. Hadde skader i ansiktet. Mistenkte, mann i slutten av 20 årene, ble pågrepet og innsatt i arrest. Sak opprettet.

Sandnes: 0020 :Melding om slagsmål på toget. Det var russ som var involvert. To menn i tenårene. Fornærmede var slått i ansiktet av mistenkte. Fornærmede fikk slått ut en tann. Mistenkte ble pågrepet og innsatt i arrest. Sak opprettet.

Stavanger: 0310. Politiet stanset et kjøretøy hvor fører, mann i 20 årene, ikke hadde gyldig førerkort. Anmeldt.

Stavanger: 0335. Melding om trafikkuhell i Randabergveien. En taxi hadde fått skrens og sklidd utenfor en murkant, og havnet i en hage. Veldig glatt på stedet. Fører, en mann i slutten av 20 årene, og en passasjer ble kjørt legevakten for sjekk. Fører var edru. Taxien tauet av bergingsbil. Sak opprettet.

ANNONSE


bortvist

Nattens: ble slått og sparket i ansiktet

mann truet nabo med øks

Nattens: mann truet nabo med øks