in ,

Nattens: brente pizzaer og ruskjøring

Slik var natt til søndag:

Stavanger kl 0442; en taxi ble påkjørt av en bil på Madlaveien. Taxien lå i høyre felt, den andre bilen kjørte inn i den fra siden, slik at taxiens venstre siden ble oppskrapet. Bilen ble stanset og patrulje kom til stedet. Bilfører mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Ingen personskade, men skade på begge biler. Mistenkte, en mann i slutten av 20 årene, fikk sitt førerkort beslaglagt. Sak opprettet.

ANNONSE


KLEPP kl 21.52: En bil har kjørt i en annen bakfra i rundkjøringen ved Jærhagen. Ingen av de to involverte personene er alvorlig skadet. En kvinne i 20 årene fikk sitt førerkort beslaglagt. Bilen måtte taues fra stedet.

STAVANGER kl 22.47: Mann (38) oppførte seg svært dårlig på et utested i sentrum. Han spyttet blant annet to vektere i ansiktet. Dette blir anmeldt i morgen. Ble bortvist fra sentrum i tolv timer.

STAVANGER kl 2355: melding om en bil som hadde kjørt delvis ned i en kjellerinngang i Rosenberggata. Politiet har pågrepet bilfører (mann 46) og tar han med til legevakten for blodprøve. Det er mistanke om promillekjøring.

SANDNES KL 0050: melding om en beruset person i Julie Eges gt. Politiet gjorde et forsøk på å kjøre vedkommende hjem, men det endte med anmeldelse for å ha spyttet på en av politimennene og overnatting i arresten.

SANDNES kl 0204 melding om en bil som har kjørt inn i fjellveggen ved avkjøring Figgenveien/E39. Bilfører (mann 40) blir sjekket på legevakt. Anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort

2 brente pizzaer

SANDNES kl 0325 melding om røyklukt og brannalarm fra St. Olavs gt. Røyk i en av leilighetene. Beboer har sovnet fra pizza. Blir sjekket av ambulanse. Politiet oppretter sak.

SANDNES KL 0425 ny melding om brent pizza fra Moldberget. Huseier våknet av røyklukt og vekket leietaker som hadde sovnet fra pizza. Blir sjekket på legevakt. Politiet oppretter sak.

 

 

 

ANNONSE


nattestengt

Motorveien blir nattestengt

Trafikkontroller onsdag kveld