in ,

Nattens: ble slått og sparket i ansiktet

Slik var fredag kveld og natt til lørdag i distriktet:

Stavanger: mann (52 år) anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted og besittelse av narkotika. Sak opprettet og mannen bortvist fra sentrum.
Mannen rettet seg ikke etter påbud, og blir kjørt i arrest etter å ha truet en annen etter at han ble bortvist av politiet. Truslene blir anmeldt.
Mannen ble fremstilt legevakt, og etter en samlet vurdering ble mannen kjørt hjem fremfor arrest.

ANNONSE


Time: 2345: Mann i 30 årene anmeldt for å ha urinert i Bryne sentrum. Ble deretter bortvist fra sentrum.

Stavanger: Mann i midten av 20 årene forsøkte å stanse et slagsmål mellom to personer. Han endte opp med å få slag og spark i ansiktet. De to mistenkte forsvant fra stedet. Fornærmede kjørt legevakten for sjekk. Fornærmede avhørt. Sak opprettes.

Stavanger: I forbindelse med arrangement for mindreårige barn ble en 17 år gammel gutt anmeldt for besittelse av to kniver. Sak opprettes.

Sandnes: 0015: Dame i midten av 20 årene ble bortvist fra sentrum da hun var kranglevoren, beruset og ikke klarte å oppføre seg. Etterkom ikke pålegget. Innbragt til arresten. Anmeldt.

Sandnes: I forbindelse med russearrangement i sentrum ble en gutt i tenårene anmeldt for drikking på offentlig sted og en annen gutt ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

Sandnes: 0120: Politiet stanset et kjøretøy på Lura. Ved kontroll så hadde ikke føreren, en mann på 18 år gyldig førerkort. Avhørt og anmeldt.

Stavanger: 0140. Mann, i tenårene, ble bortvist fra sentrum på grunn av ufin og kranglete oppførsel i beruset tilstand. Etterkom ikke pålegget. Innbragt i arresten og anmeldt.

Time: 0215. Mann, i slutten av 20 årene, anmeldt for å ha urinert i Bryne sentrum. Avhørt og erkjente forholdet.

Sandnes: 0240: Mann i midten av 30 årene ble bortvist fra sentrum pga ufin oppførsel i beruset tilstand.. Nektet å etterkomme pålegget og oppgi personalia til politiet. Anmeldt.

Stavanger: Mann i midten av 20 årene ble bortvist fra sentrum pga ufin oppførsel i beruset tilstand. Etterkom ikke pålegget. Innbragt i arrest. Anmeldt.

Time: 0245: Mann i midten av 20 årene ble anmeldt for å ha urinert i Bryne sentrum. Avhørt på stedet. Erkjente forholdet. Sak opprettes.

Stavanger: 0300: Mann i midten av 40 årene ble bortvist fra sentrum pga ufin oppførsel i beruset tilstand. Etterkom ikke pålegget. Innbragt i arrest. Anmeldt.

Stavanger: 0307: Mann i midten av 20 årene blir anmeldt for bruk av narkotika. Politiet har tatt avhør av mistenkte. Innsatt i arrest.

Stavanger: 0320: Mann i begynnelsen av 20 årene ble anmeldt for bruk av narkotika. Nødvendige prøver tatt. Sak opprettes.

Klepp: 0330. Politiet stanset et kjøretøy på Solavegen. Fører, kvinne i tenårene hadde ikke førerkort. Anmeldt.

Time: 0330 Melding om en gutt i tenårene som lå å sov ute. Politiet fikk vekket vedkommende. Han fremstod som ruset på narkotika. Nødvendig prøver tatt. Anmeldt for bruk av narkotika.

Stavanger: 0320: Politiet kontrollerte to menn, en i slutten av 20 årene og en i begynnelsen av 30 årene. Det ble funnet mindre mengder narkotika i tilknytning til personene. Begge erkjente bruk narkotika. Sak opprettes.

ANNONSE


Nærbø: Fornærmede og siktede avhørt

nattens

Nattens: dørvakt skallet ned på Bryne