in ,

Nattens: bil stjålet fra bilverksted

Bryne kl. 0440 fikk politiet melding om et innbrudd hos et bilverksted på Håland. En sort varebil merket “Dør og Portsenteret” var stjålet fra stedet. Politiet har sikret spor og søker etter bilen med flere patruljer. Sak blir opprettet.
Klokken 06.14 meldte politiet at en politipatrulje hadde funnet bilen forlatt ikke langt fra åstedet. Bilen ble funnet etter tips fra publikum.

Ellers fra nattens politilogg:

Stavanger kl. 2320 fikk politiet melding om at en mann hadde slått en dame i sentrum. Mistenkte ble pågrepet og innsatt arrest. Kvinnen ble sendt til legevakten for sjekk. Sak opprettet.

Sola kl. 0105 fikk politiet melding om trafikkuhell i krysset Kleppvegen/Sandnesvegen. En bil har kjørt på et skilt. Ingen skade på personer. Patruljen oppretter sak for brudd på veitrafikkloven.

Stavanger kl. 0115: Fikk politiet melding om at en person utøvde skadeverk på kjøretøy og bygninger med slegge i området Østervåg. Politipatruljen pågrep mistenkte like etter. En rute i en butikk var blitt knust. Mistenkte innsatt i arrest og sak opprettet.

Foto: leserbilde

Stavanger kl. 0218 Kom politipatruljen over en mann som skal ha slått først en vekter og deretter en ansatt ved et utested. Mannen ble innsatt i arrest og anmeldt for ordensforstyrrelse. De fornærmede vil anmelde vold i ettertid.

Avatar

Jærnytt

nattens

Nattens: MC fører stakk fra kontroll

på taket

Nattens: bil på taket ved Kverneland