in ,

Nattens: bil på taket ved Kverneland

på taket
Foto: leserbilde

Travel natt til lørdag:

Klokken 22.54 kom det melding om ei trafikkulykke i Kvernelandsvegen i Time. Et enslig kjøretøy hadde gått rundt og landet på taket. To personer hadde kommet seg ut av bilen på egenhånd.

Hendelsesforløp: Bilen har kjørt fra Bryne mot Kverneland. Fører, en mann i tenårene, har angivelig mistet kontroll over kjøretøyet forut for hendelsen. Fører og passasjer, også en mann i tenårene, ble kjørt legevakten for sjekk. Førerkortet til fører ble beslaglagt .

Klokken 2250 kom det melding om at noen har veltet med en firehjuling i Brusalivegen i . Skal ha skjedd på en gård. To personer var involvert. Politiet og helse er på stedet kl 23.19. En person ble behandlet av helse. Var våken og klar. Ukjent skadeomfang.

Hendelsesforløp: Det har vært 3 stk på firehjulingen da uhellet inntraff. Fører har angivelig holdt for høy hastighet inn i gårdsrommet slik at de to passasjeren falt av. Begge passasjerene, mann i 30 årene og jente i slutten av tenårene ble tilsett av helse. Fremstod som uskadet. Føreren av firehjulingen, en mann i 20 årene, er avhørt og erkjente forholdet. Anmeldt.

Klokken 20.08 i Klepp: UP stanset en bilfører (mann 40) på Orstadvegen. Mistenkes for å ha vært påvirket. Tatt med til legevakt for blodprøve. Fører hadde ikke gyldig førerkort. Det er besluttet bruksforbud på bilen. Skiltene tatt. Anmeldt .

Sandnes kl 2230: Melding om hasardiøs kjøring i Bersagelveien på Hommersåk. Politiet til stedet og påtraff fører av nevnte bil, mann i midten av 30 årene. Han hadde ikke gyldig førerkort. Kjørte uregistrert bil. Han fremstod som beruset. Fremstilt på legevakten for blodprøve. Mannen ble innsatt i arrest og anmeldt.

I forbindelse med nevnte oppdrag over så ble en mann, i midten av 50 årene, anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. Mannen slo til en polititjenestemann i ansiktet. En annen mann, i begynnelsen av 40 årene, la seg opp i politiet sitt arbeid blir anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

Fra utelivet:

Stavanger kl 0010: En politipatrulje ble kontaktet av forbipasserende like ved Kongsgård skole. Det var knust en rute på stedet. Det ble gitt en beskrivelse av mistenkte. Like etter påtraff politiet en blodig mann, i tenårene, som kunne stemme med mistenkte. Han ble kjørt til legevakten. Hadde skader i en arm. Han erkjente forholdet. Anmeldt.

Stavanger kl 0155: Politiet påtraff en mann i midten av 40 årene som urinerte i sentrum. Avhørt på stedet. Anmeldt.

Stavanger kl 0200: Politiet kom over 4 mindreårige ungdommer i sentrum som var beruset. En av disse, ei jente, ville ikke oppgi personalia til politiet. Hun blir anmeldt for å nekte å oppgi personalia til politiet. Ungdommene ble overlatt til barnevernsvakten.

Stavanger kl 0310: en mann i begynnelsen av 40 årene anmeldt for ordensforstyrrelse etter ufin oppførsel i beruset tilstand. Innbragt til arrest.

Sandnes kl 0500: Mann, i begynnelsen av 30 årene, anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann. Innsatt i arrest. Etter at han ble innsatt i arresten urinerte han i cella. Nytt forhold. Ny anmeldelse.

Avatar

Jærnytt

tyveri

Nattens: bil stjålet fra bilverksted

Bon Jovi

Nattens: travel natt, men godt gjennomført Bon Jovi konsert