in

Nattens: Beruset sjåfør byttet plass med passasjer

Slik var natt til søndag for politiet:

kl 18.32: Melding om at en traktor har kjørt av veien like ved Grødaland. Skal ikke være personskade. Politiet på stedet har kontroll på fører av traktoren. Han fremstår som beruset. Nødvendige prøver tatt av mannlig traktorfører, i midten av 40 årene. Mannen er avhørt og har erkjent forholdet, samt å ha stjålet traktoren. Førerkortet beslaglagt og sak opprettet.

ANNONSE


Sandnes kl 2120: Politiet fikk en uklar melding om at en mannsperson lå på bakken i Stavangerveien. Uvisst hva som hadde skjedd med han. Politiet og ambulanse kjørte til stedet. Etter hvert fikk politiet opplysninger om at nevnte person, mann i 20 årene var nedslått. Han ble tatt med i ambulanse. Ukjent skadeomfang. Fremstod som bevisstløs. Kjørt SUS. Gjerningspersonen, mann i begynnelsen 20 årene , var på stedet. Han ble pågrepet.

Stavanger kl 22.03: Narkotika hundene Pio og Tulip fikk markering på tre unge gutter i alderen 16 til 23 år på Jernbanestasjonen. Det ble gjort funn av mindre mengder narkotika. Guttene ble anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. Sak opprettes.

Sola: Trafikk. Mann i begynnelsen av 20 årene blir anmeldt av UP for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort, ikke stanset for kontroll samt kjørt i 120 km/t i 90 sone.

Stavanger sentrum kl 0040: Patrulje stanset bilist som blåste til en foreløpig promille på ca 1,7. Mann (22) tatt med inn til stasjonen for utvidet blåseprøve.

Stavanger, Skagen kl 0110: Mann (26) anmeldt for forulemping av politiet.

Stavanger, like ved svømmehallen kl 0145: En mann (21) ble innbrakt til arresten, etter å ha utøvd skadeverk på biler og ellers forstyrret den alminnelig fred og orden.

Stavanger, sentrum kl 0345: Mann (27) ble påtruffet av patrulje i sentrum etter å ha blitt bortvist tidligere på natten. Mannen ble innbrakt til arresten, og vil bli bøtelagt for forholdet.

Stavanger, Verven kl 0415: Melding fra vitne om en bilist som kolliderte med et skilt på en parkeringsplass i Verven. Vitne så videre at en passasjer i bilen byttet plass med fører etter påkjørselen. Politiet kom til stedet, og pågrep (opprinnelig) fører som fremstod beruset.

Stavanger Solliveien Innbrudd i bil i løpet av natten. Borttatt diverse elektronisk utstyr.

ANNONSE


fartskontroller

Fartskontroller torsdag

Økning i antall anmeldte seksuallovbrudd