in ,

Nattens: Beruset bilfører stanset etter vinglete kjøring

Klepp kl. 21.00: Melding om vinglete kjøring. Melder lå bak den vinglete bilen på RV44, og videre nordover på E39. Aktuelle bil stanset av en UP-patrulje ved IKEA. Fører fremstår som beruset. Videre undersøkelser vil bli foretatt. Fører, mann i 20 årene, tas med til legevakten for blodprøve.

ANNONSE


Stavanger kl. 21.43: Melding om brann i bolig på Hundvåg. Opplysninger om at det ikke skal befinne seg personer i boligen. Nødetatene på stedet melder om mye røyk.
Kl 22.28: Brannen er slukket. Årsak til brannen er ikke klar, men kan trolig dreie seg om et keyboard som har kortsluttet. Det foretas videre undersøkelser på stedet. Ingen skade på person.

STAVANGER kl 02.16: Syklist påkjørt av bil på Hundvåg. Opplyst at syklist er bevisst, men blør fra ansiktet. Politiet og ambulansepersonell på stedet. Kl 02.27: Syklisten har falt uten at bil har vært involvert. Syklist kjørt til SUS med skader i ansiktet

SANDNES Kl 03.16: Mann i slutten av 20 årene anmeldes for ordensforstyrrelse etter å ha kastet kebab og brus på forbipasserende.

ANNONSE


Brann i garasje

Brann i garasje på Orre

Tjensvoll

Truende mann med kniv på Tjensvoll