in ,

Nattens: ansatt på utested truet av beruset mann

truet
Politiet på utkikk etter mann som truet ansatt på et utested. Foto: leserbilde

Slik var natt til 2. juledag

Sandnes: En ansatt på et utested ble truet verbalt av en beruset mann da han ble nektet servering av alkohol. Mannen sa at han hadde våpen. Intet våpen ble sett. Mannen har forlatt stedet. Flere patruljer i søk i sentrum.
Patruljene har ikke lykkes i å finne eller identifisere mannen enda.

ANNONSE


Stavanger kl. 23.02 Politiet fikk melding om en dame og en mann som holdt på å bryte seg inn i bolig på Storhaug. To mistenkte ble pågrepet da de var på vei bort fra stedet. Begge innsatt i arrest og anmeldt.

Stavanger kl. 00.03 Politiet fikk melding om en ruset kvinne som prøvde å bryte seg inn i boden til et hus på Madla. Hundepatruljen snuste opp kvinnen som ble pågrepet og satt i arrest. Hun hadde på seg noe narkotika og tyvegods. Sak opprettes.

Bryne kl. 00.31 Ung dame var kranglete og drakk alkohol i det offentlige rom. Ble bortvist fra Bryne Sentrum, men nektet å etterkomme pålegget. Ble kjørt i arrest og anmeldt.

Stavanger: 0720. Politiet kontrollerte et kjøretøy i Maskinveien. Fører, mann i midten av 30 årene, fremstod som påvirket. Hadde ikke gyldig førerkort. Fremstilt på legevakten for blodprøve. Anmeldt.

ANNONSE


drapssiktet

Drapssiktet mann varetektsfengslet i fire uker

siktet for drap

Sønn (27) siktet for å ha drept sin far (55)