in ,

Nattens: 4 ruskjørere tatt etter trafikkulykker

Det var flere trafikkulykker pga kjøring i rus natt til søndag:

Ålgård: Kl 2330; Mann i 20 årene tatt for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortet er beslaglagt og blodprøve tatt. Mannen hadde krasjet på et jorde i Oltedal og ble kontaktet av politiet etter han hadde kjørt videre til Ålgård.

Sandnes: Kl. 0400: Melding om trafikkulykke på E39 ved den gamle brannstasjonen. Store skader i fronten på bilen. Fører, en mann i 20 års alderen, viste seg å være påvirket av alkohol. Fører fremstod som uskadet. Førerkortet beslaglagt.

Stavanger: Kl 0600 meldte en drosjesjåfør at en bil hadde kjørt ned en stolpe og et skilt ved Kvernevik Bru. Fører av bilen (dame 19 år), fremstod som påvirket av alkohol.

Sola kl 0715 melding om trafikkulykke ved Hafrsfjord bru. Ett kjøretøy er involvert. To personer er ute av bilen. Uklart om det er personskade. Nødetater er på stedet.
Bilen har kjørt inn i autovernet like før broen. En person er fraktet til SUS med ambulanse.
Bilfører (mann 19) er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Blir tatt blodprøve. Begge de involverte er tatt med til SUS for undersøkelse.

Slik var utelivet:

Stavanger kl 2330; Mann (48) bortvist fra sentrum etter å ha moret seg med å ha hoppet på panseret til militærpolitiets bil. Saken anmeldes.

Stavanger: Mann (26) bortvist fra sentrum etter plagsom oppførsel mot sine medborgere. Meget beruset.

Stavanger: Kl 0011; Mann (24) satt i arrest etter å ha fått en mulighet til å forlate sentrum. Denne muligheten valgte han å ikke benytte seg av. Han var meget beruset og forsøkte å klatre over gjerdet til et utested gjentatte ganger.

Stavanger: Kl. 0026 ble en mann i 20 årene bortvist fra sentrum. Han var svært aggressiv og full.

Stavanger: Kl. 0032 innkom melding om en drosjesjåfør som var blitt slått og sparket av en passasjer. Hendelsen skjedde i Tanke Svilandsgate. Passasjeren ble pågrepet (mann 22) og satt i arrest.

Sandnes: Kl. 0200: Mann (35) bortvist fra sentrum etter å ha sovnet og laget problemer for ansatte på 7-11.

Stavanger: Kl. 0200: To menn (18 og 40) bortvist etter å ha vært i klammeri med hverandre.

Stavanger: Kl 0215 ble en mann i 50 årene pågrepet etter at han angivelig hadde utøvd vold mot en kvinne tidligere på kvelden. Kvinnen i 30 årene hadde ansiktsskader og hodeskader. Tilsynelatende ikke alvorlig skadet.

Stavanger: Kl. 0240 ble en mann (21) bortvist fra sentrum etter å ha oppført seg aggressivt.

Stavanger: Kl. 0320: Mann (37) angrep dørvakt (23) på utested. Mannen blir anmeldt.

Stavanger kl 0845 melding om to personer som sloss ved Byterminalen. En person er pågrepet (mann 20) og en person er kjørt til SUS (mann 27) med skader i ansiktet. Det er uklart hva som er bakgrunnen for hendelsen.

Andre hendelser:

Stavanger: kL 0001; Melding om knust glass og utført skadeverk på skilter i og ved buss skur utfor DNB arena. Ingen mistenkte foreløpig.

 

 

Avatar

Jærnytt

FIRST LEGO League

Horpestad Skule kåret til regionens beste markedsførere

ambulanse

Tre skadd i kollisjon på Sandnes