in , ,

Nattens: 3 ruskjørere stoppet

Det ble natt til søndag stoppet 1 ruskjører på Varhaug og 2 på Lalandsvegen i Klepp:

Varhaug: Mann i 30 årene ble stanset grunnet vinglende kjørende i Nordsjøvegen kl 0025 etter tips fra medtrafikanter. Det viste seg at mannen var påvirket av alkohol. Førerkortet ble beslaglagt.

ANNONSE


Klepp: Klokken 0350 ble det ringt inn en melding om en bil som hadde kollidert med en lyktestolpe i Lalandsvegen. Bilen hadde store skader. Fører av bilen var ikke på stedet. Politiet fikk etter hvert kontakt med han som hadde kjørt bilen. Han var ruset. Ikke alvorlig skadet. Mannen i 20 årene fikk sitt førerkort beslaglagt.

Klepp kl 0630 meldte en politipatrulje i Lalandsvegen at de nesten fikk en møtende bil i fronten. Fører av bilen tekstet på mobil og var beruset. Føreren, en mann på 24 år, blir tatt med for blodprøve.

2 ungdomsfester ble stanset:

Bryne kl 20; patrulje ble sendt til en adresse hvor en ungdomsfest var kommet ut av kontroll. En nabo hadde også forsøkt å hjelpe før politiet kom. Festen ble avsluttet og festdeltakerne bedt om å gå. Far i huset er varslet og er på vei hjem.

Stavanger: Mann i 20 års alderen hadde lørdag kveld åpnet sitt hjem på Storhaug for en mengde ungdommer, de fleste under 18 år. Politiet noterte 80 navn, mange av dem var berusede. Festen ble avsluttet av patruljene.

Ellers fra nattelivet:

Ålgård: Mann i 20-årene bortvist fra offentlig sted på grunn av kombinasjonen beruselse og dårlig oppførsel.

Stavanger: Mann i 20 årene ble bortvist fra sentrum grunnet dårlig oppførsel/beruselse.

Stavanger: Mann (20) slått til, tilsynelatende helt umotivert. Gjerningsmannen (19) påtruffet og avhørt. Den fornærmede mannen hadde ikke behov for legehjelp. Hendelsen skjedde ved et utested.

Stavanger: Mann i 30 årene pågrepet, siktet for kroppsskade mot en kvinne som han har en relasjon til. Kvinnen var blitt påført flere slag og hadde også et kutt som måtte behandles. Hendelsen skjedde utfor en adresse nær sentrum.

Stavanger: Mann (19) pågrepet og satt i arrest. Ble tatt med en større mengde narkotika.

Stavanger: Mann (22) skallet ned utfor et utested i sentrum. Gjerningsmannen (19) pågrepet.

Sandnes: En vekter ble slått av to menn i 40-50 års alderen. De to gjerningsmennene er anmeldt og bortvist fra sentrum. Den fornærmede vekteren fikk blant annet brukket en tann.

Stavanger: To menn (18 og 21 år) har sloss med hverandre på Domkirkeplassen. Begge har skader i ansikt og hode som følge av slag.

Stavanger: En mann (18) som tidligere i natt ble bortvist fra sentrum ble påtruffet av en patrulje,- i sentrum. Sjansene oppbrukt. Kjørt i arrest.

Stavanger: Mann i 20 årene satt i arrest grunnet høy beruselsesgrad.

Stavanger: Mann i 20 års alderen kom med verbale trusler mot vakter på et utested. Mannen valgte å møte politiet med aggressivitet. Han ble satt i arrest.

Stavanger: En mann (21) overasket av vekter i det han brukte narkotika. Hendelsen fant sted på et toalett på et utested. Politiet fant narkotika på mannen. Ble brakt i arrest for visitasjon da det er mistanke om at han har mer stoff på seg.

Stavanger: Dame (29) slo til en vakt på et utested. Kjørt i arrest og anmeldes. Damen spyttet og skallet politiet i tillegg, og pådrar seg dermed en anmeldelse for vold mot offentlig tjenestemann.

Stavanger: Kvinne slo av en annen kvinne i ansiktet med en gjenstand. Uvisst om den fornærmede kvinnen vil anmelde forholdet. Begge er i 20 årene. Hendelsen fant sted på en adresse i Hillevåg.

Stavanger: Beruset kvinne i 50 årene satt i arrest da hun ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Patruljen lyktes ikke i å finne noe annet/bedre sted hun kunne sove.

ANNONSE


Nattens: Mann laget bål av møbler i hagen på Bryne

kaffe

Store kjønnsforskjeller i kaffekoppen