in ,

Nattens: 3 gutter anmeldt etter vold og trusler mot politiet

Slik var torsdag kveld i distriktet:

TIME: UP har gjennomført en laserkontroll i 60 sone på Ålgårdsvegen. Utstedt 22 FF. Tatt to førerkortbeslag målt til 88 km/t og 105 km /t.

Stokka: Tidligere i ettermiddag ble det meldt om at en bil hadde kjørt gjennom et gjerde og inn i en hage og truffet en lyktestolpe. Bilen og fører var forsvunnet fra stedet. Politiet kom i kontakt med fører av bilen på legevakten. Det var en mann i slutten av 60 årene. Han var edru. Førerkortet beslaglagt og sak opprettes.

Randaberg. Tidligere i kveld kom det inn en melding om at en bil hadde kjørt inn i en stolpe utenfor et hus. Politiet kom etterhvert i kontakt med fører, en kvinne i 60 årene. Hun fremstod som edru. Samtykket i førerkortbeslag. Sak opprettes.

Sandnes: Tre gutter i 17 og 18 års alderen hadde drukket alkohol og hadde en ufin oppførsel i sentrum. Alle tre ble bortvist fra sentrum. Klarte ikke¨å etterkomme pålegget. Blir anmeldt for det. 18 åringen blir og anmeldt for vold og trusler mot politiet..Slo til politiet. Han ble pågrepet og innsatt i arrest. Den ene 17 åringen ble fremstilt for barnevernsvakten. Anmeldelser.

Jærnytt

Syklist påkjørt

Syklist påkjørt i Sandnes

Politiet har startet ny etterforskning i Tina-saken