in ,

Nattens: 14-åring slått og ranet i Stavanger

En 14 år gammel gutt ble lørdag kveld ranet og utsatt for vold av to gutter på 16 og 18 år i Stavanger sentrum:

Stavanger: 2310. Melding om at en person var ranet og slått i sentrum. To mistenkte hadde løpt fra stedet. Politiet var raskt på stedet med flere patruljer. To gutter i alderen 16 og 18 år ble pågrepet. Fornærmede, en gutt på 14 år, var slått i ansiktet og frastjålet flere eiendeler. Eiendelene til fornærmede ble etter hvert funnet og tilbakelevert fornærmede. Barnevernsvakten ble involvert i saken. Sak opprettet.

Ellers fra utelivet:

Stavanger kl 20.39: Politiet er på utested i Nedre Holmegate. En mann i tyveårene fikk ikke komme inn på utestedet, og lot dette gå utover dørvakten ved å være ufin. Bortvist fra stedet.

Stavanger kl 2046: Melding om skadeverk på biler i Kongsteinsgata. Politiet var på stedet like etter og anholdt flere personer. 1 av disse, en mann 28 år, anmeldes for skadeverk. 3 biler har fått skader, blant annet knust speil og bulk. Sak.

Stavanger kl 2147: 18 åring anmeldt for drikking på offentlig sted på Skagen. Fremstod som “kjepphøy” for patruljen, og hørte ikke på råd. Sak.

Stavanger kl 2300: Melding om slagsmål ved Byterminalen. Flere personer involvert. En mindreårige gutt var blitt slått i ansiktet. Mistenkte var en mann i tenårene. Han ble innbragt til arresten.

Stavanger kl 0000: Melding om forsøk på tyveri av sykkel ved Jernbanestasjonen. En mann i begynnelsen av 30 årene ble innbragt til arresten. Han var i besittelse av mindre mengder narkotika. Sak.

Stavanger kl 0105: Melding om dame som hadde slått til en dørvakt på et utested. I forbindelse med innbringelse til arresten så sparket damen, i begynnelsen av 20 årene, en politibetjent. Anmeldt for vold offentlig tjenestemann og kroppskrenking.

Stavanger kl 0305: Mann, i begynnelsen av 30 årene utagerte på utested i sentrum. Slo til en dørvakt. Innsatt i arrest og anmeldt.


Stavanger: I løpet av natten er det brutt opp/ ødelagt en dør i en butikk i sentrum. Stålet kostymer og klær. Tyvegodset er komme til rette. Mistenkte, en mann i midten av 20 årene, er anmeldt for forholdet.

Avatar

Written by

Vannassen

Drukningsulukke i Vannassen

voldtekt

Mann pågrepet etter anmeldt voldtekt