in ,

Nattens: 13 menn og 1 dame bortvist

13 menn og 1 dame har blitt bortvist fra politidistriktet i natt etter ufin og vanskelig oppførsel i beruset tilstand.

ANNONSE


Stavanger kl 2211: Bevæpnet politi rykket ut til Kvalabergveien hvor det ble meldt om trusler med kniv. Politiet har pågrepet 1 mistenkt og har kontroll på stedet.

Mistenkte mann i slutten av 20 årene innsatt i arrest. Fornærmede, mann i begynnelsene av 20 årene har fått mindre kuttskader etter at han er slått med en gjenstand. Det er ikke brukt kniv på stedet. Foranledningen til hendelsen er angivelig at mistenkte var irritert over at det var fest og støy på en adresse i nabolaget.

Stavanger kl 0006: Politiet stanset to gutter i tenårene som kjørte i hver sin bil på E39. Begge ble målt til å ha kjørt i over 160 km/t. De kjørte etter hverandre. Begge fikk førerkortene sine beslaglagt. En dame i begynnelsen av 20 årene kom og til stedet og kom med skjellsord og la seg opp i politiet sitt arbeid. Blir anmeldt for forulempning av offentlig tjenestemann.

Stavanger: Bil stanset for kontroll i Kristine Bonnevies vei kl 0007. Fører uten førerkort og mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Politiet oppretter sak mot fører.

Stavanger kl 0115: Mann i 20 årene ble slått ned i sentrum. Fornærmede hadde kuttskader og hadde fått slått ut flere tenner. Ble tatt med av ambulanse. Uklart hendelsesforløp. Politiet foretok flere vitneavhør på stedet. Ingen pågrepet. Sak opprettes.

Stavanger kl 0215: En mann i slutten av 20 årene blir anmeldt for blotting i sentrum. Avhørt.

Stavanger kl 0230: Mann i midten av 50 årene ble innsatt i arrest og anmeldt for vold mot politiet etter å ha slått en politibetjent i hode. Politibetjenten hadde ikke behov for legetilsyn.

Sandnes kl 0330: En mann i slutten av 40 årene blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted etter at han hadde slått til tilfeldig person og oppført seg ufint i beruset tilstand. Bortvist fra sentrum. Sak opprettes.

ANNONSE


Nattens: planlagt slagsmål stoppet

bilbrann

Politiet ber publikum være årvåkne etter brann i søppeldunk